Pályázat

GINOP-5.2.4-16-2018-02829 


Cégünk a fő tevékenység, a csomagküldő, internetes kereskedelem mellett fejleszteni kívánja a mérnöki szolgáltatásokat, a gyengeáramú és biztonságtechnikai tervezést is. 

Ezért célunk, hogy egy fiatal foglalkoztatásával hozzájáruljunk a gyakornoki képzésben való részvételéhez, képzettségének, szakmai gyakorlati ismereteinek és munkatapasztalatának bővüléséhez. Így a közvetlen munkahelyteremtéssel elősegíthetjük az iskolai rendszerű képzésben megszerzett szakképesítés hasznosulását, a korai munkahelyi tapasztalathoz jutást, ezáltal munkaerő-piaci kilátásainak és foglalkoztatási lehetőségeinek javulását. 

A pályázat során 1 fő gyakornok foglalkoztatása valósul meg, akit műszaki rajzoló, szerkesztő munkakörben alkalmazunk 9 + 4,5 hónapon keresztül, teljes munkaidőben. A gyakornoki idő alatt figyelmet fordítottunk arra, hogy az alapvető szakmai ismeretek mellett olyan speciális munkaműveletekkel is megismerkedjen, ami esetleg az iskolai gyakorlathoz nem tartozott hozzá. 

A gyakornoki kapcsolattartó szerepét az ügyvezető tölti be, aki szakirányú szakmai végzettséggel rendelkezik (villamosmérnök), és ennek megfelelő munkakörben dolgozik jelenleg is. 

A projekt keretében beszerzett immateriális javak: 1 db ZWCAD szoftver, 1 db Microsoft Windows 10 Home, 1 db Office Home and Business; nagyértékű eszközök: 1 db PC konfiguráció, 1 db BenQ 27" monitor, 1 db Kyocera fénymásoló. 

Megváltozott munkaképességű gyakornok foglalkoztatására nem került sor. 
A projekt keretében infrastrukturális és ingatlan beruházásra nem kerül sor. 
A projekt eredménye: a gyakornok szakmai gyakorlati ismereteinek és munkatapasztalatának bővülése. 


Adatok 


· Pályázó neve: Smart&Safe Bt. 

· Projekt megnevezése: Gyakornoki program a Smart&Safe Bt-nél. 

· Forrás megnevezése: Európai Szociális Alap 

· Megítélt összeg: 3.721.444,- Ft